Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto je v plném proudu a venku se to pod neúprosnými slunečními paprsky jenom hemží krásnými dívkami v bikinách.

Luxusní tělíčko v plavkách ukázala na dovolené na Maltě také modelka s dokonalými křivkami Romana Pavelková.

Na prosluněné pláže ji doprovázel bratr, se kterým si modelka moc rozumí. „Skvěle jsme si to s bráchou užili, na Maltu jezdíme už třetím rokem na studijní kursy angličtiny, přes den se procvičujeme v jazyku, dovádíme v moři a večer zajdeme na party,“ svěřila se Super.cz sličná modelka, jež nám prozradila svůj recept na dokonalou postavu.

„Pravidelně cvičím, chodím na power jógu, běhám, hraju volejbal a ráda si zajdu na inline-brusle,“ vypočítala seznam svých aktivit Pavelková.

„Díky tomu se nemusím tolik omezovat v jídle, i když samozřejmě nejím tolik pečiva, vynechávám sladkosti a necpu se hamburgerama,“ dodala se smíchem.

Romana se na přehlídkových molech moc často neobjevuje. Naplno ji totiž zaměstnává její vlastní produkční agentura. „Z nabídek na módní přehlídky si vybírám ty nejzajímavější, práce v agentuře mě totiž naplno zaměstnává, lákavou nabídku ale samozřejmě neodmítnu,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám