Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladé zpěvačce Debbi se ještě před měsícem, kdy vystupovala na festivalu Benátská noc, rýsovalo pod tričkem pěkné bříško. Pak tvrdě zasáhl stylista. Debbi totiž zvládla přibrat sedm kilo, což při její výšce 160 centimetrů není zrovna ideální.

Jak sama Debbi přiznala, přes léto si dala oraz od fitness a než by dřela na běžícím pásu, raději trávila volno lenošením se svým přítelem Tomášem nebo byla s producentem Martinem Ledvinou zavřená v nahrávacím studiu, kde pilovali písně na druhé album, které vyjde na podzim.

A pak už jela na dovolenou v Chorvatsku. Ale moc si ji neužila, protože její dvorní stylista Dušan Chrástek jí nakázal shodit 4 kila na focení obalu cédéčka. "Ještě štěstí, že vedro na dovolené mi dávalo tak zabrat, že chuť k jídlu nebyla skoro žádná, tak jsem to dokázala," svěřila Debbi.

"Je pravda, že podzim mám tak pracovně nabitý, že mě žádné lenošení už nečeká. Chtěla bych do dvou týdnů ještě shodit další tři kila, ať na natáčení nového klipu vypadám cool. Jak mi stále připomíná můj stylista Dušan, šaty dělají člověka, ale mladá slečna by neměla mít přetékající špeky," uzavřela zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám