Hlavní obsah
Článek

Druhá řada oblíbeného seriálu Gympl s (r)učením omezeným bude plná změn. Již jsme vás informovali, že se z děje vytratí učitelka hudební výchovy a češtiny Holoubková, kterou hraje Libuška Šafránková. V seriálu ale spousta herců přibude.

Jednou z nepřehlédnutelných postav nováckého seriálu se jistě stane sebestředný učitel tělocviku Aleš Nezval v podání Jana Révaie. „Namyšlený tělocvikář, který coby produkt vojenské akademie vyžaduje disciplínu a poslušnost. Je vyhlášeným cholerikem a sukničkářem striktně hlídajícím vlastní vzhled," zní popis této postavy. V rámci této charakteristiky se seriáloví tvůrci na jednom z nejpohlednějších českých herců pořádně vyřádili. Učitel Nezval neobléká nic jiného, než teplákovou soupravu (nápadně tak připomíná krutou tělocvikářku Sue Sylvester ze seriálu Glee), na krku mu visí stopky a pod nosem má knírek jako důstojník armády Rakouska-Uherska.

„Pan Révai je v seriálu tak slizkej, že jsem ráda, že tady nesedí vedle mě," upřímně ze sebe vyhrkla programová ředitelka Novy Alex Ruzek na tiskové konferenci.

„Moje postava je nesympatická a sebestředná a já se ji snažím polidštit troškou humoru," vysvětluje s úsměvem Jan Révai. Herec si je prý vědom, že jeho tělocvikáře nenávidí seriáloví studenti, ale snad si ho prý zamilují diváci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám