Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) má svá ňadra, na kterých se vyřádili plastičtí chirurgové, opravdu ráda! Proto asi záměrně doma "zapomněla" podprsenku, když ji Adela Banášová pozvala do své talkshow v televizi Markíza. A moderátorka nestačila zírat, co všechno je skrz tenkou látku vyzývavého topu vykukovalo! Fotografie provokativní Dary si prohlédněte ve fotogalerii.

I když obě populární Slovenky probíraly skutečně poutavá témata, diváci i průvodkyně pořadem se spíš než jimi zaobírali Darininým provokativním zevnějškem. Rolins už v minulosti několikrát upoutala svými sexy modely, ale tentokrát tomu opravdu nasadila korunu.

Dara se před pořadem prý přiznala, že svou budoucnost spíš než v byznysu s designovým nábytkem, i když je docela úspěšný, vidí v producentské činnosti. Kdyby však ani na tomto poli nesklidila úspěch, mohla by se klidně věnovat fotografování provokativních snímků. Figuru na to má.

V současnosti však řeší jiný, smutný problém. Spolu se Simonou Krainovou byla zákaznicí třicetiletého vizážisty, který nečekaně zemřel na zápal plic.

Adela show vysílá Markíza v úterý desátého května od 22:35 hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám