Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka dvou pořadů na TV Fanda Romana Pavelková umí žít. Od nového přítele dostala k Vánocům zájezd na Kubu. A hned si ho také vybrala. Zatímco v Česku mrzneme pod sněhem, ona si užívala bělostné pláže Karibiku. Prohlédněte si její snímky ve velké fotogalerii.

"Můj přítel je fakt zlatý. Dokonce zjišťoval, aby se mi dovolená nekryla s naplánovanou prací," svěřila Super.cz Romana, která uvádí pořady o jachtingu, drahých autech a exkluzivních resortech. "Je pravda, že se k moři dostanu i v rámci natáčení, ale to si nikdy tak neužiju," vyprávěla.

Z Kuby byla nadšená. Jako milovnice aut si nenechala ujít zdejší veterány, projela se Havanou na motorce, ale zkusila si i tamní tance a dobroty. "Budu muset shazovat, ale stálo to za to," smála se. A samozřejmě podpořila i opálení, které si už přivezla z Kanárských ostrovů, kde natáčela videoklip pro válečné veterány na píseň Martina Maxy (63).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám