Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když na Nový rok vyslovovala předsevzetí, tak si Tereza Chlebovská přála nové výzvy a setkání. A sotva se začal druhý lednový týden, dostala nabídku vycestovat pracovně do zahraničí.

Tereza měla včera rušnou neděli – natáčela pořad pro televizi a večer odletěla rovnou do Turecka, kde působí mnoho prestižních světových módních domů. Terezu čeká řada focení, módních přehlídek a natáčení reklam.

„Má první zahraniční cesta bylo před lety Španělsko, kde jsem strávila asi měsíc. Nyní mě čeká přibližně pět týdnů práce v Turecku. Těším se, jsem zvědavá, co mi tato zkušenost přinese. Neodjíždí se mi z České republiky snadno, ale myslím, že je to šance a příležitost prosadit se v zahraničí, kde je modeling velmi prestižní a Turecko je velká výzva,“ komentovala Tereza svoje působení v zahraničí.

Na finále České Miss 23. března už ale Tereza Chlebovská bude zpátky, aby mohla pomyslně předat korunku královny krásy příští České Miss.

Reklama

Další články

Načítám