Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je pokoukáníčko. Česká Miss Jitka Válková (32) poprvé odhodila stud a předvedla se v rouše Evině. S fotografem Janem Tůmou nafotila pořádně svůdné snímky, na kterých na sobě nemá vůbec nic oblečeného. Jitka ukázala své dokonalé tělíčko v celé své kráse.

A že má co ukázat. Od té doby, co žije s Mirkem Ciprou, který podniká s výživovými doplňky a zásobuje fitness centra, je také Jitka v posilovně jako doma. A je to znát. Denně cvičí a nemá na sobě ani gram tuku. Takhle vymakané tělo nemá žádná z jejích kolegyň.

Jitka fotila pro kalendář jedné německé firmy. „Myslela jsem si, že se budu stydět, ale nakonec to bylo celkem v pohodě. Nakonec místo studu jsem bojovala s tou tekoucí vodou. Musela mi téct do pusy, takže jsem se chvílemi až dusila," prozradila Super.cz Válková.

„Focení pro mě bylo výzvou a novou zkušeností. Myslím si, že vznikly krásné fotografie zobrazující čistotu, ladnost těla a smyslnost ženy. S výsledkem jsem proto velmi spokojená, vše je rafinované a zároveň nic neodhalím,“ dodala Jitka, která kalendář slavnostně pokřtila v táborském music clubu Kotnov. Spolu s ní ho nafotili také krásná Andrea Verešová, Česká Miss 2006 Renata Langmannová a Muž roku 2010 Jan Hájek.

„Jitka je naprostá profesionálka, která se umí nechat strhnout atmosférou, a tak vzniknou neopakovatelná umělecká díla. Má bezchybnou postavu a foťák ji přímo zbožňuje. Její obličej, výraz, vlasy i postava jsou až hříšně dokonalé, i když ve výsledku vlastně nic neukáže a každý má tak prostor dát průchod své vlastní fantazii,“ uvedl Jan Tůma.

Podívejte se v naší fotogalerii, jak to Jitce sluší úplně nahé a mokré.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám