Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Monika Absolonová (47) je samá změna. Pár dní poté, co se zřejmě jen z rozmaru u kadeřníka přebarvila nazrzavo a vystavila si fotky na své sociální síti, je ze zpěvačky zase blondýna. Dlouho to v nové kůži nevydržela. A my víme proč. Blonďaté kadeře totiž pěnici předepisuje scénář.

„Točila jsem jednu takovou roličku v seriálu. Má postava není moc sympatická, ale více zatím prozradit nemůžu,“ přiznala Super.cz Monika, která si v nové televizní roli vyzkoušela i vycpané těhotenské břicho.

Své pocity z role předestřela svým fandům na sociální síti: „Posílám vám fotku z natáčení. Jen doufám, že tenhle stav jednou zažiju i ve skutečnosti.“ Monika sice přidala několik smajlíků, dá se ovšem pochybovat o tom, že by jí bylo už do zpěvu. Od rozchodu s Vratislavem Jandou, se kterým společné potomstvo plánovali, uplynulo teprve několik týdnů.

Svou pozornost zpěvačka kromě práce v posledních týdnech obrací ke svému psímu miminu Jonášovi, ale jak známe Moniku, jistě to nebude trvat dlouho a ona začne brzy vysílat tajnosnubné signály k příslušníkům silnějšího pohlaví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám