Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Daniela Peštová (53) promluvila o své účasti v kuchařské show MasterChef, o vlastní vášni pro vaření i o obavách, které ji v souvislosti s její novou rolí moderátorky fenomenální kuchařské show provázejí.

Přestože by to tipoval jen málokdo, blízcí Daniely Peštové vědí, že je vášnivou kuchařkou a poctivě sleduje kulinářské trendy. I když je jako úspěšná modelka pracovně velmi vytížená, svou rodinu rozhodně neodbývá.

„Mám tři děti, tak asi není překvapující, že vařím každý den. Jinak si to ani nedokážu představit,” prozradila Daniela, která se v kuchyni cítí jako ryba ve vodě a vaření je pro ni relax.

Právě kvůli jejímu pozitivnímu vztahu k vaření se rozhodla přijmout nabídku na moderování show MasterChef. „Moji blízcí ví, že vaření je skutečně moje srdeční záležitost, takže to až tak velké překvapení nebylo. MasterChef je sofistikovaný formát show a já jsem velmi ráda, že budu mít příležitost se i naučit něčemu novému,“ přiznala.

Spolu s netradiční pracovní nabídkou ale přišly i obavy. „Natáčení je časově náročné, a tak se musely vyřešit všechny praktické věci ohledně dětí a mojí práce. A pak také možná reakcí na můj moderátorský výkon. Ale podle mě by se člověk neměl limitovat a tahle práce je pro mě výzvou," dodala Daniela Peštová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám