Hlavní obsah
Článek

Herečka Catherine Zeta-Jones (41) prý vyhrává bitvu s maniodepresivní psychózou, zákeřnou duševní chorobou, která člověka uvrhá do stavů bezbřehého štěstí a jindy zas do těžké deprese.

Její manžel, hollywoodský herec (66) v úterý potvrdil: „Cítí se skvěle.“ Douglas si v posledním roce a půl procházel peklem. Ze všech sil bojoval s rakovinou hrtanu, jeho syn Cameron (31) byl před rokem odsouzen na pět let vězení za distribuci drog a do toho se začala naplno projevovat choroba jeho o pětadvacet let mladší manželky.

„Je to jako výměna oleje po třiceti tisících mílích,“ přirovnal Douglas životní krizi k údržbě automobilu. „Vtipkuji o tom, ale v posledním roce a půl šel do federálního vězení můj nejstarší syn, má bývalá žena mě pronásledovala, dostal jsem rakovinu,“ rekapituloval herec rány osudu v talk show The View americké stanice ABC.

Zřejmě právě proto Catherine svou chorobu před manželem a svými dvěmi dětmi skrývala až do letošního jara. „Víte, jak je těžké říct, že jste v depresi? Jsem na ni skutečně hrdý,“ uzavřel herec.

Rakovinu lékaři Douglasovi odhalili loni v srpnu. Sám přiznal, že si nemoc zřejmě vykoledoval neustálým stresem, nadměrným pitím alkoholu a náruživým kouřením. Už letos v lednu ale svým fanouškům oznámil, že snad zákeřnou chorobu porazil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám