Hlavní obsah
Článek

Takové to byly hrdličky, dnes se k sobě ale chovají s takovou nenávistí, jako by si navzájem rozkopaly bábovičky! Italský "hrábě" Domenico Martucci (47), kterého proslavil podivný románek s Ivetou Bartošovou (†48), je pár týdnů po seznámení s mladičkou přítelkyní Evou zase sám. „Je směšný, ať se jde dál potácet po olivových plantážích!“ řekla Eva Feuereislová Super.cz.

Ta se s Martuccim dala dohromady v době, když si vzala v nevědomosti na triko dvě firmy zatížené dluhy v řádu desítek miliónů korun. „Tehdy mě podržel, nebyla jsem na tom psychicky nejlépe,“ tvrdí slečna, která dnes už lituje, že italského seladona vůbec kdy poznala. „Jediné, za co jsem mu vděčná, je to, že mi k narozeninám daroval plastickou operaci. Na ostatní jeho zvyky a praktiky bych rychle zapomněla,“ říká důrazně.

Vadilo jí prý, že když byla s italským baronem della Prášil na romantické večeři, domlouvalo si její podivné zlatíčko sex. „Chtěl to dělat s dvěma holkama z Facebooku ve třech. Dokonce jim za to platil. To mi nepřijde normální, takové chování. Ať si tedy dál užívá s lehkými dívkami, přeju mu to,“ kroutí hlavou Eva, která se dušuje, že s přítelem neměla jedinkrát pohlavní styk.

Slečnu dorazilo, když šla na casting SuperStar a musela čekat den a půl na to, než se její doprovodné hrabátko uráčí dostavit. „Brečela jsem vzteky a lítostí a úplně vystresovaná šla před porotu. V tom stavu se nedalo postoupit. On přišel jen kvůli tomu, aby se ukázal na kamery a poskytl rozhovor, o mě mu nešlo,“ kroutí hlavou blondýnka. Ta se ovšem na začátku vztahu velmi ochotně s mnohem známějším Martuccim líbala před fotografy, aby se mohla dostat do médií. A nyní už má i vlastní manažerku. Proč asi?

Brzy přineseme pokračování zpovědi dívky, která se zamilovala do nepravého. Na Martucciho mají zlé vzpomínky také Štěpánka Decastelo, která ho označila za muže bez sex-appealu, a Adéla Taş, které prý hrabě doslova smrděl.

Reklama

Další články

Načítám