Hlavní obsah
Článek

Seriáloví diváci znají Michaelu Doubravovou (21) už od jejích šestnácti, kdy nastoupila do Ordinace v růžové zahradě. Poté ji vídali v Terapii a nyní v Ulici. Posuďte sami, jak Míša za pět let dospěla. Na fotkách z dovolené předvedla tancem vypracované tělo a ukázala i zoubky, které jsou výsledkem dvouletého nošení rovnátek.

Míša se vypravila do Španělska, kam na týden odcestovala za svým partnerem Milanem Peroutkou, synem jednoho z členů legendárního Olympiku. Ten tam tráví celé prázdniny na stáži v podmořském muzeu v Malaze. S Milanem je mladá herečka s malou pauzou, kdy si vyzkoušela vztah se zpěvákem Davidem Gránským, už šest let.

Maminka by z Míši radost neměla. Na skalním převisu v El Choru, odkud Míšiny kamarády napadlo skočit z desetimetrové výšky do vod malebné laguny, se do skoků zapojila i herečka. „Šíleně jsem se bála, už jenom proto, že mi máma celý život promlouvá do duše, ať tak riskantní věci nedělám. Jenže nakonec jsem se klasicky nechala vyhecovat a musím říct, že to byla pecka. Užila jsem si celý týden a hlavně jsem nasbírala síly na zkoušení Pomády, protože jsem věděla, že je budu potřebovat," vyprávěla Míša.

Zkoušení role rebelky Rizzo v legendární love story Pomáda jí dává zabrat, jak je ostatně na zkouškách Jána Ďurovčíka zvykem. „Každý den dřeme choreografie osm hodin v kuse i víc, na závěr zkoušky jsme všichni na pokraji sil. Ale i přes to šílené vyčerpání považuju zkoušení s režisérem Ďurovčíkem za nejkrásnější část celého roku, stejně jako u loňského Osmého světadílu,“ míní Míša.

Míša coby divoká Rizzo bude muset hrát poprvé v životě v krátké paruce, která z ní udělá americkou středoškolačku z 50. let, kdy se děj slavného muzikálu odehrává. „I bez ní můžeme po druhém tanečním čísle muzikálu ždímat všechno oblečení, co máme na sobě. Zachránit pod parukou náš make-up bude přímo nadlidský výkon," říká s klidem.

Jediné, co herečce trochu kazí radost z blížící se premiéry, je fakt, že na ní nebude v hledišti sedět její přítel. Ten totiž bude začátkem září stále v zahraničí. „Ale do konce září mě v Pomádě ještě stihne,“ těší se Míša. Muzikál Pomáda je přitom pro mladý pár přímo osudovým titulem. Seznámili se totiž na letním hereckém kurzu, který zakončilo amatérské nastudování právě téhle hitové romance. A Míša s Milanem ztvárnili ústřední pár Sandy a Dannyho. „Právě tam jsme se do sebe zamilovali," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám