Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z roztomilé slečinky svůdnou ženou, dalo by se říct o zpěvačce Ewě Farne (30). Ta se za poslední dobu pěkně vybarvila. A je to změna, která polahodí oku nejednoho jejího fanouška. Ewina postava nabyla krásných ženských tvarů, které mladá zpěvačka umí prodat. Koukněte do galerie, jak jí to sluší v nádherných róbách s hlubokým dekoltem i krátkých sukénkách.

Pryč jsou doby slušné holčičky, teď je z Ewy žena vamp, která ví, co zabírá. Na společenských akcích a soutěžích se proto objevuje v čím dál odvážnějších kreacích. A její příznivci, hlavně tedy pánové, křičí nadšením. Ewa se totiž neváhá obléct do punčoch, které díky vzoru vypadají jako podvazky, kožené krátké sukýnky nebo šatů s dekoltem tak hlubokým, že se v něm ztratí i Lucie Vondráčková (44).

Už se těšíme, čím nás Ewa okouzlí v pátek večer, kdy bude coby členka poroty pěvecké soutěže SuperStar v pražském Coco baru vybírat kandidáta na Divokou kartu Super.cz, tedy zpěváka či zpěvačku, kteří v soutěži automaticky postoupí rovnou do divadla. Na vystoupení adeptů a volbu možná nové hvězdy českého šoubyznysu jsou zváni nejen fanoušci Farne, ale všichni, kdo se rádi dobře baví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám