Hlavní obsah
Článek

Zpěvačce Naďe Urbánkové (†83) kvůli chemoterapiím po odstranění prsou vypadaly vlasy. Slušivé paruky na hlavě nosila nepřetržitě rok a půl. "Střídala jsem tři paruky a čekala, až mi vlasy zase narostou," řekla Super.cz. "Mám je teď daleko hustší než dříve," pochlubila se a předvedla nový účes.

"Můj kadeřník Michal Zapoměl za mnou jezdil i do premonstrátského kláštera na Želivu, v jehož areálu bydlím. Staral se o to, aby vlasy nerostly jako křoví a postupně jim dával střih. Jednou mě stříhal a barvil dokonce na pánské toaletě," vyprávěla.

Zpěvačka se svému kadeřníkovi odvděčila tím, že nový účes poprvé odhalila na otevření jeho plzeňského salonu Portrait. "Větší publikum ho ale uvidí už ve čtvrtek. Mám velký koncert v divadle Hybernia, kde si poprvé zazpívám duet se svojí dcerou Janou Fabiánovou, která ho pro nás dvě napsala," upřesnila Urbánková.

Kromě sestřihu překvapila majitelka velké sbírky brýlí i novým kouskem s růžovými obrubami i skly. "Pořídila jsem si růžové brýle. Jednak takhle chci vidět život pak mi poprvé v životě napsal písničku Michal David a ta se právě jmenuje Růžové brýle," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám