Hlavní obsah
Článek

Pavel Novotný (43), který nedávno proflákl údajný milostný poměr missky Jany Doleželové (42) a hokejisty Jaromíra Jágra (52), se tentokrát pustil do zpěvačky Lucie Bílé (57).

Ta se podle něj zviditelňuje návštěvami nemocných celebrit, na které si zve novináře.

„Vyřízená herečka, zle vypadající, v županu, a u ní Lucka, co jí přišla dát sílu a dary a musí si na to vzít novináře. Zvláštní zvyk této zpěvačky, parazitovat na umírajících bardech, Stellinka Zázvorková by mohla vyprávět,“ rýpnul si do Bílé Novotný, který by prý zpěvačku chápal, pokud by o svých návštěvách neustále neinformovala média.

„Ještě, že byla Lucka na dovolené, když Jirásková zemřela a nemohla v Otvovicích přijímat štáby, ale už je zpět, vždyť se blíží zádušní mše za Jiřinu Jiráskovou, kde samozřejmě Lucie v hluboké úctě ke své kamarádce vystoupí. Děsím se chvíle, kdy začne lavírovat Jiřina Bohdalová,“ napsal dále Novotný, který nejde pro ostré slovo daleko. Celé jeho vyjádření si můžete přečíst ve fotogalerii.

Pavel Novotný není jediný, kdo se odvážil mnohonásobnou Slavici kritizovat. Stejný názor jako on má i jeho jmenovec, herec Michal Novotný, kterého diváci znají jako dlouholetého člena souboru Divadla na Vinohradech či ze seriálu Kriminálka Anděl. Michal Novotný byl blízkým důvěrníkem Jiřiny Jiráskové a nechal se slyšet, že si Bílá prostřednictvím slavné zpěvačky dělá jen reklamu a měla by se stydět.

Reklama

Další články

Načítám