Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) se rozhodla v letošním roce nic nepodcenit. Samozřejmě její prioritou i nadále zůstává zpěv, je si ale velmi dobře vědoma, že nezbytnou součástí její profese je i to, jak vypadá. Chodí tedy pravidelně na Bikram jógu, na kterou nedá dopustit, a výsledky jejího cvičení jsou jednoznačně vidět. Za svou postavu se proto rozhodně nemusí mladá zpěvačka stydět.

Možná právě proto ji ke spolupráci oslovil mladý módní návrhář Jiří Kalfar, který na konci loňského roku otevřel v Praze v Dušní ulici i svůj butik. Jako módní návrhář se zaměřuje na dámskou módu a jeho stylem jsou čisté linie, originalita detailů a kvalitní materiály. Jeho modely jsou ženské, luxusní a zejména nadčasové, jak to vídal v ulicích Paříže či New Yorku, kde čerpal své zkušenosti a zároveň i inspiraci.

„Jirkovy modely mě absolutně nadchly. Jsou jednoduché a přitom žensky rafinované. Rozhodně nepostrádají eleganci, ale jsou i sexy, i když ne v prvním plánu. Je to přesně styl, který mi sedí a myslím, že mě i vystihuje. Jsem opravdu velmi ráda, že mě Jirka ke spolupráci oslovil,“ říká Markéta.

V modelech od Jiřího Kalfara se Markéta chystá vystupovat i v plesové sezóně, která se právě rozjíždí. Konvičkovou čeká letos i zkouška dospělosti, a tak si Kalfarovu róbu obleče nejspíš i na maturitní ples. Finalistka první Česko-Slovenské SuperStar již nyní doufá ve zdárné zakončení svých studií na hotelové škole, a tak si s předstihem chystá dárek, který jistě potěší i její fanoušky. V době, kdy bude maturovat, by se mělo na pultech objevit i její nové cédéčko.

Reklama

Další články

Načítám