Hlavní obsah
Článek

Ewa Farna (30), Tomáš Klus (37), Ondřej Brzobohatý (41) a David Koller odmítli účinkovat v páté řadě taneční soutěže StarDance, která už na podzim vtrhne na televizní obrazovky.

Mladičká Ewa Farna přitom nabídku ČT vážně zvažovala. Nakonec ji ale kvůli časové zaneprázdněnosti musela odmítnout.

„Ewa od října nastupuje na vysokou školu do Varšavy, kde na ni čeká studium práva. Neví, zda by dokázala časově skloubit náročné tréninky a studium v soutěži takového formátu,“ řekla Super.cz manažerka Ewy Farne Michaela Kocourová.

Farna by jinak nabídku na tančení ve StarDance rozhodně neodmítla. „Naopak, hrozně ráda tancuje a šla by do toho,“ dodala Kocourová s tím, že Ewa nevylučuje svou účast v případných dalších řadách.

Z podobných důvodů neuvidíme ve StarDance také Ondřeje Brzobohatého. „Nabídka mě moc potěšila, ale bohužel mám tolik práce, že bych StarDance vůbec nestíhal,“ svěřil se Super.cz Brzobohatý, který se tance nebojí a stejně jako Farna by si v soutěži v budoucnu rád zatančil.

„V muzikálu Vražda za oponou mě naučili základní taneční kroky, takže bych ostudu, doufám, neudělal,“ dodal s úsměvem.

Ani zpěvák Tomáš Klus si ve svém nabitém kalendáři nenašel volnou skulinku. "Na podzim a v zimě pojede na turné, takže by na StarDance vůbec neměl čas. Navíc hraje v divadle," vysvětlila Super.cz zpěvákovu neúčast jeho manažerka Barbara Falgeová.

Nezájem o pořad stojí pro změnu za odmítnutím hudebníka Davida Kollera. "Dostal nabídku, ale vůbec netušil, o čem pořad je a nezajímal se o něj, další jednání už neproběhla," řekl nám zdroj z České televize.

A jaká hvězdná jména nakonec nabídku tančit ve StarDance přijala? Už teď je jasné, že na taneční parket vtančí Dana Morávková, Bára Poláková nebo Oldřich Navrátil.

Reklama

Další články

Načítám