Hlavní obsah
Článek

Ilona Csáková (53) už zanedlouho očekává narození svého druhého potomka. Bude to holčička Julie nebo k prvorozenému Daníkovi přibude bráška Dominik? Podle všech informací to vypadá, že dcerky se sympatická zpěvačka ani tentokrát nedočká a v září se Iloně narodí druhý kluk.

Csáková celé těhotenství úzkostlivě tajila pohlaví svého dítěte. S manželem Radkem Vonešem, kterého si brala přesně před rokem, si slíbili, že nikomu neprozradí, zda budou mít chlapečka nebo holčičku.

Na svatbě svého kamaráda Romana Horkého se však Radek Voneš nechtěně prořekl. „Svěřil se mi, že bude mít kluka,“ řekl Super.cz tajný zdroj. Tato informace se překvapivě shoduje i s tvrzením zpěvaččiny kamarádky Z. H., která Iloně před časem jasnovidně také předpověděla druhého synka.

Zpěvačce to pár týdnů před porodem moc sluší a vypadá skvěle. Pokročilé stádium těhotenství jí nedělá sebemenší problémy. Ani babské pověry tentokrát neselhaly. Vždyť holčička prý mámě bere krásu a chlapeček naopak přidává půvab. A ten Csákové rozhodně nechybí. Uznejte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám