Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prodlužování a zahušťování vlasů už je celkem běžné nejen mezi modelkami, ale začínají s ním koketovat i herečky. Ale není nutné to přehánět. Příkladem je milá a usměvavá Kateřina Herčíková. Manželka veterináře si na módní vzhled potrpí, ale tohle už je asi trochu moc.

Původně brunetka Kateřina přešla před několika lety na blond, a když si diváci zvykli, museli uznat, že jí světlé vlasy sluší. Když se ale naposledy objevila na představení podzimního programového schématu České televize, kde bude herečka figurovat v novém seriálu Ententýky, který poběží od 5. září, bylo dost účastníků z jejího účesu překvapeno.

Tak dlouhé vlasy Kateřina opravdu nikdy neměla a je velmi nepravděpodobné, že by jí mohly za pár měsíců dorůst. Navíc bylo dost poznat, že ne všechny vlasy jsou stejně dlouhé a chtěly by i dokonalejší úpravu. Jinak je ale Kateřina kočka, má skvělou figuru a umí se i oblékat. Ovšem pokud jde o rčení, že dlouhé vlasy jsou korunou ženské krásy, neměla by je brát až tak doslova. A v létě jí musí být i pořádné horko, protože tolik dlouhých vlasů zahřeje víc než larisa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám