Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Zpěvačka a manželka fotbalisty Davida Beckhama (48) Victoria (49) uspořádala předporodní oslavu, na níž se podobně jako Pippa Middleton (40) oblékla do toaletního papíru. Těžko říct, zda se jednalo o symboliku spojenou se švagrovou prince Williama (41) nebo šlo o pouhou náhodu.

Victoria, která by měla porodit svou první holčičku letos v červenci, se s přáteli trochu rozšoupla. Zamotala se do toaletního papíru, vyfotila se a snímek vyvěsila na internet. "Takový krásný den! Děkuji svým úžasným přátelům Kenu Pavesovi a Evě Longorii," napsala Posh Spice.

Na večírek byly pozvány celebrity jako Nicole Richie, Selma Blair, Demi Moore (61) a Rachel Zoe. Jedinou podmínkou hostitelky bylo, že všechno muselo být sladěno do růžové barvy. Od dárků až po dekorace. Vše se tak vyjímalo na hotelu Le Petite Ermitage v západním Hollywoodu, kde se párty konala. Samozřejmostí byly růžové ubrusy a růžový marcipánový dort.

Victoria a David se už v minulosti netajili tím, že by rádi synům Brooklynovi, Romeovi a Cruzovi pořídili sestřičku. "Brooklyn, Romeo a Cruz se těší na příchod dalšího sourozence," řekla mluvčí Beckhamových Jo Milloyová.

Den před oslavou zpěvačce pokazila radost zpráva, že její manžel David boural na dálnici.

V autě s ním byl i syn Brooklyn. Naštěstí se jim ale nic nestalo. Řidiče vozu, do kterého Beckham naboural, převezli do nemocnice, ale nebyl vážně zraněný.

Reklama

Další články

Načítám