Hlavní obsah
Článek

Pokud jste se včera odpoledne v Praze pohybovali mezi Můstkem a Náměstím Republiky, museli jste být svědky dost nevšední podívané. Alice Bendová (50) zde šla v čele pochodu, který měl za cíl zlepšit životní podmínky pro české krávy. Skandovala se hesla typu „Krávy táhnou Evropou", „Mléko jen od spokojených kraviček", „Nechte nás pást“ a podobně.

Proč se Bendová do podobného projektu zapojila? „Chtěla bych, aby na českém trhu byla lepší nabídka kravského mléka. Oproti nabídce našich sousedů v Rakousku nebo v Německu se máme stále v čem zlepšovat," říká Bendová, která by ráda, aby české krávy měly přístup ke kvalitnější vodě, dočkaly se lepšího ustájení a hlavně se mohly volně pást.

„Mám dvě malé děti a dbám na to, co konzumují. Proto jim kupuji bio mléko. Úroveň klasického mléka by se měla ale stále více zlepšovat," říká Alice.

Po celou dobu pochodu sexy herečka třímala v ruce svou dvouletou dcerku Aličku. Bendová své mladší dítko nepustila z náruče, neboť by prý holčička neustále odbíhala, což by narušovalo průběh pochodu. „Přestože má Alička jen patnáct kilo, tak se vážně pronese," smála se. Ratolesti Bendové opravdu rostou jako z vody. Že by za to mohlo právě bio mléko?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám