Hlavní obsah
Článek

Roman Horký (48) z populární kapely Kamelot se oženil. Už potřetí. Obřad si naplánoval s nastávající Lucií Kopáčkovou, se kterou má již čtyřletou dceru Ester v den svého svátku a v 13 hodin 33 minut. „To kvůli tomu, že se žením již potřetí a věřím že tyto trojky budou moje šťastné číslo,“  vysvětlil zpěvák, který má dosud tři děti a čtvrté je údajně na cestě.

Svatba se odehrála na místě, kam milovníci tramu kytary a tesklivých písniček z Moravy ale i z Čech s oblibou zajíždějí. V lokalitě Malá skála v údolí Oslavy, 401 metrů nad mořem si Roman a Lucie řekli ano za doprovodu kytar, basy a harmoniky pardubické kapely Marien, která hraje muziku stejnou, jako produkuje Horkého Kamelot.

Pravda, svatební hosté to měli s cestou na místo obřadu poněkud složitější a také oddávající starosta z města Oslavany Vít Aldorf se musel na poněkud nezvyklé a pro pohyb občas i nebezpečné místo předem připravit, ale nakonec vše dopadlo na výbornou a při slibu věrnosti podkresleném tesknou písničkou zaslzel nejeden jindy ostřílený tramp.

Zpíval pochopitelně i novomanžel Roman. Mezi gratulanty nechyběl například ani zpěvák Laďa Kerndl, těhotná Ilona Csáková, jejíž manžel Radek Voneš oplácel Horkému službu, když mu šel na svatbě za svědka. Mezi hosty byl například i další Romanův kamarád, ministr zemědělství Petr Bendl a dalších celkem asi sto lidí, kteří pak svatební hostinu po přípitku na Malé skále prožili v nedalekém Mohelně.

Reklama

Další články

Načítám