Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Barbara Nesvadbová (49) je neskutečně znechucená ze zkušeností, které načerpala kvůli tomu, že se upsala k účinkování v pořadu VIP Prostřeno. "Šla jsem do toho s tím, že kdybych vyhrála, věnuju zájezd k moři devítiletému Davídkovi, který je po mozkové obrně, a jeho mamince," vyprávěla Super.cz. "A když by se mi to nepovedlo, myslela jsem si, že bych mohla tu myšlenku vnuknout i jinému z účinkujících, který zvítězí," vyprávěla Bára Super.cz.

"Myslím si, že lidé, kteří v pořadu účinkují, nejsou na mizině a na to, aby si sami dovolenou u moře zaplatili, mají. To jsem se ovšem hluboce mýlila," dodala s tím, že Ivan Vyskočil, který výhru získal, se ji rozhodně na charitu věnovat nechystá. Na dovolenou s největší pravděpodobností pojede se svou třiadvacetiletou milenkou.

"Natáčení probíhalo celkem v pohodě, i když jsem byla překvapená, že jen já a pan Vyskočil jsme pozvali hosty opravdu k sobě domů. Proto jsem také měla ve svém dílu dceru Bibi. Je logické, že když jsme byly doma, tak ke stolu patřila a těšila se na to, že budeme spolu vařit pro návštěvu jídla, která doma běžně děláme. A paní Smutná ji pak k sobě na večeři osobně pozvala. Jsem ovšem ráda, že pak naštěstí odjela a v dalších dílech nebyla. Diváci na ni špatně reagovali, prý, že je na svůj věk moc přemoudřelá. Přitom si myslím, že mluví a chová se jako normální desetiletá holka," pokračovala Bára.

"Neuvědomila jsem si, že ji tak vlastně dávám národu všanc. Ale moje chyba. Kdybych byla tak naivní ve dvaceti, dobrá. Ale ve čtyřiceti jsem se nad tím mohla víc zamyslet, stejně jako nad celým účinkováním," dodala.

Sama sebe překvapila, jak špatně reakce od diváků a médií na ni a dceru prožívá. "Když jsem si přečetla, že jsme nafrněné, protože nejíme maso, nebo že si dělám legraci z přítelkyně pana Vyskočila, protože má odstálé uši, přičemž jsem jen řekla, že je máme já a Bibi také, ještě jsem to nějak přešla. Ale pak už se to dotklo i mojí maminky. Z legrace jsem řekla, že mě a dceru doma bije a stal se z toho nafouknutý skandál. Maminka má ordinaci, je klinická psychiatrička a tohle jí moc důvěryhodnosti nepřidá," přidala ještě Nesvadbová.

"Když jsem si o sobě četla nepříjemné věci kvůli vztahům s mým exmanželem Karlem Březinou nebo s Leškem Wronkou, říkala jsem si, že si za to můžu sama. Ale teď? Nejím maso a droždí. No a co. Každý z nás něco nejí. Mám svůj styl humoru, ale myslím si, že úmyslně nikomu neubližuju. A mám chytrou a hezkou dceru. To snad nejsou důvody k takové zášti," míní spisovatelka, která si dokonce i poplakala. "Snad jsem se ale dostatečně poučila a už nikdy nic podobného sobě a svojí rodině neudělám. Ale já vážně myslela na toho nemocného Davídka," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám