Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krátká milostná aférka s režisérem Rupertem Sandersem (41) obrátila herečce Kristen Stewart (22) život naruby. Nejen, že přišla o svého partnera Roberta Pattinsona (26), který s Kristen plánoval společnou budoucnost a chtěl ji dokonce v brzké době požádat o ruku, ale nyní se začínají také vyplňovat prognózy filmařů, že se tato záležitost odrazí i na její herecké kariéře. Kristen totiž kvůli hanbě a negativním reakcím okolí na svou osobu způsobeným zálety nejspíš nedorazí na premiéru svého nového filmu On The Road příští čtvrtek v Londýně.

Kristen se údajně obává, jak na ni bude veřejnost reagovat poté, co podvedla idol tisíců dívek a dam ze ságy Twilight Pattinsona. To však zdaleka není všechno. Podle serveru Gossip Cop může Kristen navíc přijít o roli v nejnovějším filmu Cali, kde si měla zahrát hlavní postavu.

Podle posledních informací se k natáčení neplánovaně připojila herečka Amber Heart (26), která by možná mohla Kristen nahradit. Zajímavé je, že i o Amber se v poslední době hovořilo v podobných souvislostech. Právě tato kráska totiž údajně stála za rozdělením dlouholetého manželství Johnnyho Deppa (49) a Vanessy Paradis (39).

Reklama

Další články

Načítám