Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalista David Beckham spolu se svou ženou Victorií mají tolik peněz, že pomalu nevědí, co s nimi. Sobě i svým třem synům dopřávají maximální luxus. Kdo by však čekal, že nejslavnější anglický fotbalista zaopatří celou svou rodinu, mýlil by se. Se starší sestrou Lynne nemá kvůli jejímu bývalému manželovi příliš dobré vztahy. Proto ji nedotuje tak, jak by si nejspíš představovala. Lynne žije ze sociálních dávek a kvůli nedostatku peněz byla dokonce nucena začít prodávat své osobní věci na internetu.

Z prodeje hraček, karavanu i oblečení však příliš peněz nezískala. Nejcennější věc, její svatební šaty, v nichž byla v roce 1999 vyfotografována i se svým slavným bratrem, vynesly v internetové aukci v přepočtu smutných 150 korun. Osmatřicetiletá Lynne není zaměstnaná a má tři děti, o které se stará. Rozprodáváním svým věcí si však moc nepřilepšila.

Od svého bohatého bratra dostala jako svatební dar dům v Essexu. Jejich spory gradovaly poté, co byl její bývalý manžel Colin Every obviněn z obchodování s drogami. Její současný přítel však také není žádná výhra. Nyní je ve vězení kvůli řízení pod vlivem alkoholu. Zavřený přitom není poprvé. Již dříve byl odsouzen kvůli obtěžování své expartnerky.

Ačkoli David, jehož jmění se odhaduje na necelé 4 miliardy korun, se svou starší sestrou příliš nevychází, stále se jí snaží finančně pomáhat. Zjevně ne dostatečně. Lepší vztahy má fotbalista, jenž v současnosti hraje za americký tým Los Angeles Galaxy, se svou mladší sestrou Joanne. Ta od něj dostala například luxusní vilu.

Reklama

Další články

Načítám