Hlavní obsah
Článek

Podařilo se nám získat fotografii z kostýmních zkoušek muzikálu Kapka medu pro Verunku.

Při pohledu na oblečení je patrné, že známá výtvarnice Evženie Rážová fantazií ani v nejmenším nešetří. Práce na muzikálu ji prý zcela pohltila a byla to pro ni práce jedna z nejnáročnějších, ale zároveň i z nejpříjemnějších.

V muzikálu uvidíme tradičně známé postavy, jako jsou čerti, vodníci, víly, ježibaba, Hloupý Honza, Popelka a nebo Zlatovláska ve zcela novém výtvarném pojetí. Pohádkové postavy vycházejí z tradičních představ, ale přitom jsou zcela netradičně nové. Čerti, vodníci, ježibaby jsou neuvěřitelně současní a moderní a zároveň nadpřirozeně pohádkoví. Kdyby žili dnes, určitě by se takhle nějak oblékali. Dokonce i králové a královny působí moderně a přitom nezapřou své pohádkové kouzlo.

Například Kamil Střihavka (59), který zkoušel svůj kostým krále Jiříka, vypadá stále jako kluk a nejednoho prince by z fleku strčil do kapsy. V roli otce rozpustilé princezny Verunky se však tváří důležitě a zodpovědně. Obě alternace, Lucka Černíková a Míša Sejnová na něm mohly oči nechat. Nebýt to jejich táta, kdoví, jak by to dopadlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám