Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se poprvé od porodu dcery Zuzanky, kterou přivedla na svět začátkem dubna objevila na veřejné akci. Ukázala nejen dceru, ale také pořádně bujný dekolt. Eva si oblékla na opening párty nového obchodu s italskou módou velmi odvážné šaty, která odhalovaly její ňadra. A nevzala si podprsenku!

Šaty jí vybíral manžel. "Nechala jsem si je od něj schválit. Myslím, že ukazují to co mají a schovají části těla, která mají zůstat skryta," usmívá se.

Moderátorka porodila dceru Zuzanku 3. dubna. Stále je v šestinedělí, ale prožívá ho prý velmi dobře. "Nic jiného mi ani nezbývá. Doma máme tři ratolesti, tak fungovat musím," usmívá se.  Moderátorka s manželem Reném mají dceru Zuzanku a syna Michálka. Z prvního manželství má René Decastelo ještě syna Eliáše.

Evě po porodu zůstalo devět kilogramů. "V porodnici jsem nechala čtyři kila a teď už to bude boj," usmívá se. Zatím ale na diety nemyslí. Svoji dceru stále kojí, zatím každé dvě hodiny. "Syna jsem kojila půl roku, u dcery bych chtěla to samé. A když se podíváte, jak se mi teď už skoro minutu po minutě prsa zase zvětšují, je jasné, že je zase čas na kojení," směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám