Hlavní obsah
Článek

Někdejšího představitele Kevina z kasovního trháku Sám doma prý zabíjejí drogy. Podle magazínu National Enquirer si dnes 31letý Macaulay Culkin pravidelně píchá heroin a zároveň ve velkém bere i návykový lék oxykodon.

Ačkoliv to jeho právníci vehementně popírají, Macaulay údajně utrácí za lék šest tisíc dolarů měsíčně a jeho manhattanský byt se změnil v drogové doupě.

„Macaulay Culkin je závislý na drogách a zabíjí ho to,“ citoval National Enquirer zdroj blízký herci. „Jeho závislost trvá už rok a půl, jeho drogy jsou heroin a oxykodon. Mac se obklopuje feťáky a kriminálníky. Je to opravdová tragédie,“ doplnil.

Jeden z hercových přátel dodává, že Macaulay zvyšuje své dávky a jeho blízcí o něj mají strach. „Macaulay Culkin bez nadsázky umírá. Je závislý na herionu, oxykodonu a vicodinu. Byl jsem u toho, když bral drogy. To za poslední rok a půl vygradovalo až do bodu, kdy už potřebuje skutečnou pomoc,“ uvedl.

„Pokud se teď nebude léčit, může být za půl roku mrtvý,“ uzavřel. To, že na tom herec není nejlépe, je poznat i z jeho nedávných snímků.

Reklama

Další články

Načítám