Hlavní obsah
Článek

Hudební magnát František Janeček (66) se ze své floridské rezidence opět vrátil do Čech. "Proč bychom tady měli přes zimou mrznout," krčí rameny. Jeho partnerka Tereza Mátlová se místo balení do kabátů a bund mohla vyvalovat u moře a bazénu a teď předvádí výstavní opálené nohy v ultrakrátké minisukni.

Mátlová po porodu dcery rezignovala na kariéru zpěvačky. Je maminkou na plný úvazek a je vidět, že má kolem dcery hodně běhání, takže má figuru jako topmodelka. Přesto překvapila, když, vyrazila do společnosti v tak krátkých šatech, že si je mohl leckdo splést s o trochu delším tričkem.

Janeček, ve světě populární hudby přezdívaný ještěr nebo doktor, si s o více než třicet let mladší partnerkou a tříletou dcerkou Emily Ann užívá "důchodu" jednak v apartmá na Floridě a pak v Dominikánské republice, kde si před lety pořídil dům. Pražské divadlo Pyramida poskytl muzikálu Děti ráje, jehož je koproducentem, ale nemusí se o nic starat. Nově se na tomto místě budou konat konkurzy na další muzikál Naháči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám