Hlavní obsah
Článek

Před dvaceti lety vyhrála v castingu na roli záchranářky Summer Quinn v seriálu Pobřežní hlídka nad stovkami krásných konkurentek. Nicole Eggert (40) totiž vynikala perfektní postavou a sympatickým přirozeným vzhledem. Hvězdou první velikosti jako její kolegyně Pamela Anderson nebo Carmen Electra se však nestala, a tak se zaměřila spíš na svou rodinu než na hereckou kariéru. Pohodlný život se však podepsal na její postavě více, než by Nicole čekala...

Herečka si prošla během svého života několika váhovými výkyvy, ale vždy se jí podařilo opět dostat do formy. Po porodu její druhé dcery přesně před rokem to jde však velmi těžko. Proti Nicole mluví i skutečnost, že se přehoupla přes čtyřicítku a kila se jí daleko snáz nabírají, než shazují.

Eggert si proto najala i osobní trenérku Natashu Kufu, která pro Nicole sestavila na míru jídelní plán i cvičební program. Jak je vidět, Nicole je pod její přísnou kontrolou a s hubnutím to myslí skutečně vážně. Nezbývá, než popřát silnou vůli a hodně vytrvalosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám