Hlavní obsah
Článek

Charizmatický herec Roman Vojtek (52) patří k nejoblíbenějším hercům populárního seriálu Vyprávěj. Během čtyř let, kdy se divácky úspěšný retro seriál natáčí, se Roman Vojtek alias Karel Dvořák dokonce neváhal svléknout před kamerou.

Ve scéně, kdy Dvořákovi poprvé zavítali k moři, ukázal Vojtek s chutí svůj vypracovaný zadek. Fanynky před televizními obrazovkami tehdy doslova slintaly blahem.

Na rozdíl od své seriálové manželky Andrey Kerestešové (39) se Vojtek nestydí svlékat. Jako tanečník se rád pochlubí svým dokonalým tělem.

Zato Kerestešová, která hraje Evu Dvořákovou, dala před dvěma lety štábu pořádně zabrat. Extrémně stydlivá herečka byla do poslední chvíle zahalená v županu. Až poté, co si lehla na deku, župan sundala a odhalila svá nádherná záda ve stylových retro plavečkách.

Nová řada seriálu Vyprávěj se na televizních obrazovkách objeví už na podzim. A diváci se rozhodně mají na co těšit. Půvabná Kerestešová se sice svlékat nebude, ale svou výstavní postavičku ukáže v další svůdné plavkové variaci.

Reklama

Další články

Načítám