Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniel Hůlka (42) (55) byl ve vážném stavu tento čtvrtek převezen do nemocnice kvůli problémům se žaludkem. "Už týden mu je špatně, má velké bolesti. Včera se jeho zdravotní stav výrazně zhoršil. Musel být převezen sanitkou do nemocnice," řekla Super.cz tisková mluvčí divadla Broadway Martina Jandová.

Hůlka měl zpívat na slavnostním jubilejním představení muzikálu Kat Mydlář. Včera muzikál přivítal padesátitisího návštěvníka. Nemocného Hůlku (55) nahradil držitel Thalie Marian Vojtko (51).

"Dan má podezření na žaludeční vředy. Věříme, že bude brzy v pořádku. Dnes za něj bude hrát Bohuš Matuš," dodala Jandová. Dan Hůlka (55)  dnes nebral mobilní telefon.

Matuš kvůli muzikálu musel zrušit jinou pracovní zakázku. Druhý alternant Marian Vojtko (51) hraje dnes v divadle Hybernia Draculu a jiná alternace není. Kdy Hůlka (55) nastoupí zpět do muzikálů produkce zatím neví. "Již řešíme náhradu na zítřek. Zatím netušíme, kdy bude Dan schopen hrát," dodala Jandová.

Kata Mydláře se ve čtvrtek osobně zúčastnil i jeho autor Michal David (63). Po skončení se chopil mikrofonu a věnoval představení nedávno zesnulému tatínkovi, který měl dnes pohřeb.

Reklama

Další články

Načítám