Hlavní obsah
Famous
Článek

Victoria Beckham (49) bude možná do roka zase rodit. S manželem Davidem se totiž pokoušejí počít pátého společného potomka. Jen rok po porodu dcery Harper se slavný britský pár pokouší rozšířit svou rodinu o sedmého člena. Podle zdrojů z jejich okolí chtějí počít právě v době konání londýnské olympiády, během níž jsou oba v Británii.

„Oba dva, Victoria i David jsou velcí patrioti a byli by moc rádi, kdyby se jim podařilo počít dítě, když jsou zrovna v Londýně na olympiádě, zvláště když se navíc letos slaví královnino diamantové výročí. Všechny jejich děti zatím byly počaty za mořem, takže mají v plánu u toho posledního získat nálepku Made in Britain,“ píše list Daily Star.

Brooklyn byl počat v New Yorku, Romeo v Itálii a Cruz ve Španělsku, podle toho také chlapci získali svá jména.

„Victoria vtipkovala, že pokud počnou na olympiádě chlapce, dají mu jméno Stratford,“ tvrdí dále Daily Star. Stratford je londýnská čtvrť, v níž stojí olympijský stadion.

Beckhamovi chtějí mít sedm členů, protože věří, že je to jejich šťastné číslo. Sedmičku míval na drese David. Navíc chtěli mít oba vždy pět dětí. A právě olympijských kruhů je také pět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám