Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) zrušila svatbu s přítelem Mirkem Dopitou, se kterým čeká miminko. Ještě před časem modelka tvrdila, že veselka před narozením potomka bude, měla se odehrát na konci května v italských Benátkách.

"Svatba nebude. Kdybych měla o několk tříd bohatšího partnera, tak si ho vezmu, ale takhle nemám důvod. Já mám barák a auto a můj kluk ne. Kdybychom se náhodou rozvedli, tak bych se musela dělit a to nechci," řekla Super.cz Hanychová (38), která s maminkou Veronikou Žilkovou (62) dorazila na křest desky Dalibora Jandy do restaurace Havelák.

A kupodivu nepila alkohol ani nekouřila jednu cigaretu za druhou. Popíjela jen nealkoholické pivo. "Jsem tu dnes za taxikářku. Máma chtěla na křest a já jsem za odvoz. Jinak si ale skleničku klidně dám. Těhotenství není nemoc. Když se pije s mírou, tak to je v pohodě," vysvětlila modelka.

Agáta je ve 25. týdnu těhotenství. Zatím přibrala jen pět kilogramů. "Nepřežírám se," vysvětlila. Už měsíc po porodu má nasmlouvané focení nového kalendáře. A bude v něm prý hodně odhalená. "Existuje photoshop a retuše. Myslím ale, že měsíc po porodu už budu ve formě," říká.

S maminkou Veronikou Žilkovou (62) se už domlouvá na hlídání svého ještě nenarozeného potomka. "Když zaplatí, tak hlídat budu. Vzhledem k tomu, jak mám vysoké honoráře na natáčení, to bude mít pěkně drahý," směje se Veronika. "Po porodu bude muset jít i šlapat, aby to zaplatila," dodala se smíchem populární herečka.

Reklama

Další články

Načítám