Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristen Stewart (22) z nevěry s režisérem Rupertem Sandersem (41) rozhodně nevyjde hladce. Veřejné omluvy, kajícné chování a sliby, že už se to nikdy nebude opakovat, na zlomené srdce Roberta Pattinsona (26) nejspíš nestačí. Podle posledních informací Robert již opustit jejich společný dům v Los Angeles a odstěhoval se neznámo kam.

„Robert je zdrcen a hluboce raněn. Mluvili spolu po telefonu a řekl, že ho totálně ponížila. Veškerá důvěra je pryč,“ uvedl zdroj blízký herci z Twilight ságy. Pattinson prý také nemohl uvěřit svým uším, když mu Kristen řekla, že šlo jen o jednorázový flirt.

Zatím není jasné, kdy se herec o aféře své partnerky s ženatým režisérem a otcem dvou malých dětí dozvěděl. Sám však prý chtěl, aby se Kristen veřejně omluvila, a ta souhlasila.

„Robert chtěl, aby se svět dozvěděl, že on neudělal nic špatného a že Kristen z něj udělala veřejně hlupáka. Ještě pořád nemůže pochopit, proč ho podváděla. Ona ho prosí o další šanci, ale Robert se ještě nerozhodl,“ dodal zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám