Hlavní obsah
Článek

Do domu Jacksonových v kalifornském Calabasas musela v pondělí večer policie. Dostala totiž udání, že v rezidenci, v níž žijí děti Michaela Jacksona, došlo k fyzickému násilí. Podle současných zpráv se tam příbuzní popového krále skutečně pobili. Jeho sestra Janet Jackson nalískala jeho dceři Paris, přičemž Janetin a Michaelův bratranec Trent se pobil s bratránky Randym a Jermainem Jacksonovými.

Sourozenci Randy, Jermaine a Janet Jacksonovi odvezli svou matku Katherine do Arizony, aby tam odpočívala. Potomci Michaela Jacksona Paris, Prince a Blanket, kterým dělá babička Katherine opatrovnici, se s ní ale nebyli schopni týden spojit. Tak vše oznámili policii. V pondělí Randy, Jermaine a Janet přijeli do kalifornského Calabasas, aby Paris a její sourozence odvezli do Arizony za babičkou. Ti to ale odmítli a začala ostrá výměna názorů.

Zatímco Janet zlískala Paris, bratranec Trent, jenž se o Michaelovy děti stará po dobu nepřítomnosti babičky Katherine, se pobil s Randym a Jermainem.

„Po tomto debaklu Trent rozhodl, že Paris, Prince a Blanket potřebují zvýšenou ochranu před Jermainem, Randym a Janet. Nechce nechat Michaelovy děti vystrnadit z domu, tak ochrance u hlavní brány nařídil, aby nepouštěla do domu nikoho, kdo není pozvaný,“ uvedl zdroj blízký Trentu Jacksonovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám