Hlavní obsah
Článek

Pár okamžiků touhy výměnou za rozpad rodiny a dalšího slibně se vyvíjejícího vztahu? Režisér Rupert Sanders (41) a herečka Kristen Stewart (22) neovládli vzájemnou přitažlivost a začali si spolu milostný románek i přesto, že Sanders má doma krásnou manželku a dvě malé děti a Kristen si buduje vztah se svým hereckým kolegou Robertem Pattinsonem (26). Oba nyní vyšli s pravdou ven a vše přiznali. Jejich omluvy neberou konce, budou ale stačit?

Sanders si s mladou herečkou začal nejspíš po natáčení snímku Sněhurka a lovec, který byl pod jeho režijní taktovkou. Paradoxní je, že jeho manželka Liberty Ross ve filmu hrála matku Kristen Stewart, a tak stála u samotného zrodu milostné aféry. Ani přítomnost režisérovy ženy tak nezabránila jiskření, které mezi Sandersem a Stewart propuklo.

Oba nevěrníci se nyní kají a svým partnerům se již omluvili. Kristen Stewart pro magazín People uvedla: „Hluboce se omlouvám za bolest a problémy, které jsem způsobila svým blízkým a každému, koho se to týkalo. Touto chvilkovou netaktností je ohrožena nejdůležitější věc v mém životě. Osoba, kterou nejvíc miluji a respektuji, je Rob. Miluji ho, miluji ho, moc se omlouvám.“ Robert Pattinson se k celé události zatím nevyjádřil. Podle svých známých je stále v šoku.

Podobně si sypal popel na hlavu i jedenačtyřicetiletý režisér: „Jsem naprosto zoufalý z bolesti, kterou jsem způsobil své rodině. Moje krásná žena a děti jsou vše, co na tomto světě mám. Miluji je celým svým srdcem. Modlím se, abychom se přes to společně dostali.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám