Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Čas dovolených je v plném proudu, ale vy stále nemáte rozhodnuto, kam letos vyrazíte? Možností je řada, ale většinou jsou rozhodující a zároveň omezující finance. Proč si ale nedopřát zajímavou a možná nezapomenutelnou dovolenou za polovinu ceny? Nepotřebujete týden volna k tomu, abyste prohledali celý internet a při troše štěstí objevili last-minute.

Poznejte Budapešť, město s tisíciletou historií. Ubytování s wellness i bazénem v proslulém hotelu Kempinski za 3999 Kč.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stačí znát vyhledávač slev Skrz.cz, kde jsou všechny nabídky slevových serverů na jednom místě. Máte svůj oblíbený? I ten na Skrz.cz najdete, ale spolu s ním i možnost nabídky porovnat a třeba objevit zajímavější či výhodnější. Začněme stylově – což takhle prožít 4 dny v překrásné Budapešti? A co je prožít rovnou v 5* hotelu Kempinski, ve kterém se ubytovávají osobnosti jako Lady GAGA, Michael Jackson či Barack Obama?

Romantika v 4* hotelu v srdci Jeseníků vás nadchne! Užijte si ve dvou prodloužený víkend v místě, kde načerpáte novou energii.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skrz.cz, slevy skrz naskrz vám nešetří jen peníze, ale i čas. Kromě veškerých nabídek slevových serverů nabízí i mimořádné akční letáky, které jsou seřazeny dle produktů a dále konkrétních obchodů. Zapomeňte na papírové letáky, které po celou dobu Vaší dovolené jen veřejně oznamují „nejsme doma!“ S akčními letáky na Skrz.cz budete v klidu a můžete vyrazit třeba na třídenní pobyt v luxusním 4* hotelu na úpatí Pradědu, s 63% slevou.

Všechny cesty vedou do Říma! Propadněte jemu kouzlu i Vy během čtyřdenní poznávačky a ochutnejte pravé italské speciality.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obáváte se nákupů po internetu, natož když se jedná o dovolenou? Se Skrz.cz nemusíte. V případě jakéhokoliv problému vyšle do boje svého Ombudsmana, který vyřeší i na první pohled neřešitelné. Stačí nahlásit reklamaci či problém a tím pro Vás veškeré starosti končí. Proč si kazit náladu, když to někdo udělá za vás? Takže – strach stranou a hurá do jednoho z nejromantičtějších měst Evropy! Prožijte „Prázdniny v Římě“, projeďte se na stylové Vespě a ochutnejte ty nejlepší italské speciality!

Dopřejte si dovolenou u moře. Týden v Chorvatsku od 1990 Kč s plnou penzí! Možnost autobusem i vlastní dopravou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kromě akčních letáků přišlo Skrz.cz i s další novinkou, kterou je akční zboží. Vyberte si kategorii, například zdraví a relaxace, či auto-moto a vybírejte mezi zaručeně výhodnými nabídkami, které nezatíží váš rozpočet. Za uspořené peníze pak můžete jet chytat bronz třeba do Chorvatska, které svým křišťálově modrým mořem láká rok co rok turisty ze všech koutů Evropy.

Odpočiňte si v panenské přírodě Buchlovic na okraji Chřibů. Tři dny pro dva s plnou penzí a dítě do 4 let zdarma za 1099 Kč.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přímo pohádkovou dovolenou můžete začít i v srdci Moravy, v jednom z nejkrásnějších regionů. Oblíbené rekreační středisko je jako dělané pro rodiny s malými dětmi, které se mohou vyřádit na trampolínách. Okolní příroda láká na celodenní procházky a malebné památky, například hrad Buchlov či zámek Buchlovice k jejich objevování.

Další články

Načítám