Hlavní obsah
Článek

Je to potvrzeno, herečka Daniela Šinkorová (51), kterou u nás proslavil seriál Ordinace v růžové zahradě, kde hrála všemi oblíbenou lékařku Gitu Petrovou, se po dlouhé době vrací na televizní obrazovky. Kývla na nabídku role v nově připravovaném seriálu Gympl, ve kterém si zahraje týranou matku dvou dětí. A hrát bude nejen s bezvadným make-upem, ale také naprosto přirozeně, bez známek líčidel. To pro Danielu nebyl problém, neboť i bez hodiny strávené v maskérně vypadá skvěle.

Její postava je matka dvou dětí a manželka tyrana, od kterého uteče a bojí se, že ji najde, což se nakonec stane. „Bude to stejně tak romantické, jako později děsivé. Myslím, že můj seriálový manžel v úchvatném pojetí Kamila Halbicha způsobí mnohým divákům minimálně husí kůži,“ prozradila Šinkorová.

„Je to velká výzva. Typ role, kterou jsem ještě nehrála. Navíc je to téma, které rezonuje ve společnosti, jen se o něm málo mluví nahlas. Jsem ráda, že prostřednictvím seriálu poukážeme na tichý a zákeřný problém - týrání žen v domácnosti,“ dodala herečka, která si zahraje po boku Libuše Šafránkové, Karla Heřmánka, Zuzany Bydžovské, Milana Šteindlera a dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám