Hlavní obsah
Článek

Zdeněk Pohlreich (66) poprvé vyvedl do společnosti svoji přítelkyni Zdeňku. Společně s jeho synem Honzíkem a jejím synem vyrazili na křest nového CD Dalibora Jandy. Pohlreich (66) desku slavnostně pokřtil.

I když je populární kuchař rozvedený teprve od února, s půvabnou Zdeňkou žije víc jak rok. A už ji dokonce i požádal o ruku. Svatba se ale v brzké době konat nebude. Sympatická Zdeňka totiž ještě není rozvedená.

"Žádost o ruku už přišla a řekla jsem "Ano". Bude to ale muset chvíli počkat. Nejsem ještě úplně rozvedená. Hned jak se rozvedu, určitě se vezmeme," řekla Super.cz exkluzivně nová partnerka kuchaře Pohlreicha.

Vládne doma kuchař stejně přísnou rukou jako v televizní kuchyni? "Je to normální a správný chlap. Miluju ho. Nechci aby se měnil," usmívá se.

Zdeňka si na život vedle mediálně známého kuchaře pomalu zvyká. Nejvíc jí byli nepříjemní paparazzi fotografové, kteří se v posledních měsících snažili odhalit jejich vztah. "Bylo to hodně nepříjemné. Čtou to děti i lidé, kteří vás znají. Člověk to musí brát s nadhledem".

Doma vládne kuchyni především známý kuchař. Když chce svého partnera Zdeňka potěšit, raději ho pozve do restaurace. "Že bych mu vařila doma pro radost, to ne. To ho radši pozvu na večeři do restaurace," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám