Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trička a trenýrky s vtipnými a trochu přisprostlými nápisy, které opěvují mladší sestru vévodkyně z Cambridge (42) Pippu Middleton (40) a především pak její už věhlasné pozadí, jsou nejnovějším hitem ve Velké Británii. Její fanoušci, ale i fanynky, mohou na své hrudi hrdě nést například prohlášení: „Kéž by Pippa byla striptérkou“.

Zdá se, že členové skupiny Pippa Middleton Ass Appreciation Society (Sdružení oceňující zadeček Pippy Middleton) na Facebooku, která má již přes 200 tisíc fanoušků, se opravdu činí, jelikož tyto produkty jsou právě jejich počinem. Nový byznys však rozjeli opravdu ve velkém. Kromě triček a pánských boxerek prostřednictvím internetu prodávají i podložky pod myš nebo odznaky.

Ceny boxerek a triček se pohybují v přepočtu od 340 do 450 korun. Kromě již zmiňovaných nápisů se vyrábí ještě například varianty se sloganem "Her Royal Hotness" (volně přeloženo: Její královská žhavost) či "Queen of the Ass-tocracy" (volně: Královna prdelko-kracie). Produkty je možné si objednat na webu: http://pmaas.spreadshirt.co.uk/.

Reklama

Další články

Načítám