Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě mu nebylo ani šedesát, ale jeho tvář působí natolik vyžile, že by mu jistě mnozí hádali víc. K lepšímu zevnějšku mu přitom nepomohla ani řada plastik, které v průběhu posledních let podstoupil. Efekt měly přesně opačný. Nepovedené zákroky vytvořily z kdysi jednoho z nejvíce přitažlivých herců Hollywoodu zjizveného muže s odulým obličejem. Korunu tomu Mickey nasadil i účesem á la vrabčí hnízdo, který měl možná působil mladistvým dojmem, ale o výsledku si udělejte obrázek raději sami...

Na hvězdě snímku 9 a půl týdne se podepsaly roky holdování alkoholu. K atraktivitě jeho tváře nepřispěla ani léta v boxerském ringu, kam se Rourke po několika neúspěšných filmech vrátil. Box však herec nakonec zužitkoval ve filmu Wrestler, který jej opět vyhoupl na vrchol. Od té doby znovu točí několik filmů ročně.

Mickey se však po návratu na stříbrné plátno chtěl dát trochu do kupy, a tak se ocitl v rukou plastických chirurgů. Bohužel, Mickey Rourke dnes platí za jeden z odstrašujících případů podobně jako Donatella Versace, Priscilla Presley nebo Cher.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám