Hlavní obsah
Článek

Přestože nejstarší ze sourozenců Middletonových Kate je vnímána jako slušné a klidné děvče hodné královského syna, o její sestře Pippě (40) a především pak bratrovi Jamesovi by se to tak jednoznačně tvrdit nemohlo. Po fotografii, kde Pippa tančila jen v podprsence s neznámým mladíkem, se objevily mnohem odvážnější snímky Jamese Middletona, na kterých ukazuje holý zadek, sahá si pod trenky a dokonce na privátní party sedí úplně nahý na křesle.

Královská rodina dodržující přísné konvence jistě není z podobných „objevů“ nijak nadšená a mladické prohřešky svých sourozenců princezna Kate nejspíš musí žehlit za ně. Na druhou stranu je vidět, že se Middletonovi umí alespoň pořádně bavit. Snímky dnes čtyřiadvacetiletého Jamese údajně pocházejí převážně z roku 2008.

Dnes již působí mladý Angličan mnohem vyzrálejším dojmem, úspěchy slaví i jako podnikatel ve své Cake Kit Company vyrábějící dorty. Obchodní záměry nedávno navíc rozšířil i na víno a pochutiny. Média také spekulují o Jamesově sexuální orientaci. Gay magazín Advocate jej dokonce po páteční královské svatbě odvážně přivítal do svých řad. Domněnkám ještě přispívá fakt, že se na veřejnost dostaly fotografie, kde je James spolu s kamarádem oblečen do ženských šatů a také to, že mladík zřejmě nemá žádnou přítelkyni.

Je proto možné, že se fotografie jeho nahého pozadí stane u gayů podobně populární jako zadeček Pippy Middleton. Zalíbení v něm našly po královské svatbě, kde se sestra nevěsty objevila v úzkých bílých šatech, tisíce mužů po celém světě. Pippě a jejímu pozadí je věnována dokonce i stránka na Facebooku, která má již přes 200 tisíc fanoušků.

Reklama

Další články

Načítám