Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rebelka Agáta Hanychová (38) má zase oplétačky s policií. Jako by nestačil nedávný incident v Karlových Varech, při kterém prý v opilosti její přítel Mirek Dopita napadl turistu, který ji chtěl nafotit v nelichotivé situaci, a Agáta mu měla rozkousat paměťovou kartu. Podle Agáty se ho nikdo ani nedotkl, přesto jejímu snoubenci za loupež hrozí deset let basy a jí pokuta v přestupkovém řízení. Nyní si na ni ale strážci zákona posvítí kvůli jejímu rozkroku!

Napadeného muže totiž zvedla ze židle informace Agáty, která VIP zprávám řekla, že jí prý chtěl fotit rozkrok, a právě z toho důvodu že mělo dojít k potyčce. Ve čtvrtek proto jeho advokát Ronald Němec podal trestní oznámení pro pomluvu, protože jde prý o lživou informaci.

„S trestním oznámením nesouhlasíme. To, co uvedla paní Hanychová, se zakládá na pravdě a z trestního spisu, který je veden proti panu Dopitovi, vyplývá, že tvrzení mé klientky je pravdivé,“ uvedl pro Blesk advokát mediálního páru Jiří Fíla. Dvojice vnímá nové oznámení jako snahu o zastrašení. Možná by policisté mohli na místě činu provést i s Agátou rekonstrukci, aby se ukázalo, jak se fotí její rozkrok…

Reklama

Další články

Načítám