Hlavní obsah
Článek

Pamatujete na Ester Ládovou, velmi prsatou účastnici Miliónového páru, nepodařené reality show televize Nova? Dívka, jež už se dávno neodhaluje a i zpívání prakticky pověsila na hřebík, neboť se hlavně věnuje svým dvěma nehtovým studiím, má za sebou zkušenost s mužem, který jí udělal ze života peklo. „Zamiloval se do mě můj manažer, a když jsem jeho lásku neopětovala, choval se tak, že jsem se bála o život,“ svěřila se Super.cz Ester.

Manažerem Ester Ládové byl před časem například jistý Jakub Špaček. „Ten člověk, o kterém mluvím, je podvodník a psychopat. Nalepil se na mě v době, kdy jsem si v rádiu Frekvence 1 stěžovala, že mě dosavadní manažeři jen využívali a okrádali. Ze začátku fungoval, sehnal i nějaké kšefty. Ale pak se z něj bohužel stal fanatický blázen,“ vypráví vnadná kráska.

Ukázalo se prý, že svou zaměstnankyni nekriticky miluje. A vůbec mu nevadilo, že je zadaná. „Když jsem se mu snažila vysvětlit, že mám přítele, a proto s ním bohudík nic mít nebudu, začal se chovat divně. Byl protivný; vadilo mu, že u mě nemá šanci. Odvezl mě třeba na konec republiky na fiktivní vystoupení, jen aby se mnou mohl strávit daleko od mého partnera večer. To udělal hned několikrát. Nebo chtěl demonstrativně spáchat sebevraždu. Přítel ho šel k řece přemlouvat, ať to nedělá,“ vzpomíná na podivnou minulost Ládová.

Nešťastně zamilovaný manažer jí měl dokonce i o Vánocích stát pod oknem a čekat na svou příležitost. „Nebo na mě ve čtyři ráno, když jsem šla do práce, čekal před vchodem. Bála jsem se, že mě zapíchne, tak jsem spolupráci s ním ukončila a odmítla se dál byť jen kamarádit. Bylo to skoro o život,“ dodává sexbomba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám