Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalisté SuperStar vyrazili na interaktivní výstavu ABBA World do pražského Slovanského domu. Překvapivě se mezi nimi objevil i Lukáš Adamec, který před dvěma dny zkolaboval, měl i velké problémy s ledvinami, a podle zdrojů ze ze soutěže byla jeho účast v nedělním semifinále ohrožena. Na akci ale zhrouceně rozhodně nevypadal!

"Nebylo mi úplně dobře, ale už se cítím skvěle. Hlasivky mám v pořádku, jak všichni v neděli uslyší," slíbil Super.cz Lukáš Adamec. A jak vůbec vidí svůj zdravotní problém, kdy vyděsil své fanoušky náhlou zdravotní indispozicí? "Cítil jsem jsem jen slabost ve slabinách," tvrdí talentovaný Slovák.

Michal Šeps se na openingu výstavy vyloženě nudil. "Znám sice Dancing Queen, ale jinak mě Abba nikdy nebrala. Kdyby radši udělali výstavu o Bobu Marleym," reagoval otráveně. "Kdybychom sem nemuseli povinně, našel bych si lepší program," dodal. Když známá česká zpěvačka zazpívala hit ABBY v českém podání, Adamec se Šepsem se smáli jako puberťáci.

Šepsova přítelkyně a kolegyně ze soutěže Alžběta Kolečkářová je naopak tvorbou švédské skupiny nadšena."S maminkou jsme byly i několikrát v kině na muzikálu Mamma Mia," rozplývala se mezi exponáty, mezi něž patří i originální oblečení členů ABBY, předměty z jejich studia nebo šatny.

Reklama

Další články

Načítám