Hlavní obsah
Článek

Úspěch se nikdy neodpouští. O tom se na vlastní kůži přesvědčila Nela Slováková (21). Poté, co stanula na stupních vítězů v reality show Hotel Paradise, rázem ztratila nejlepší kamarádku Nikol Trojanovou (21).

„Je pro mě obrovským zklamáním, jak se ke mně Nikol zachovala. Příliš účastníků soutěže mi k srdci nepřirostlo, ale na Nikol a Daniele mi záleželo, a proto je to pro mě o to smutnější," říká Nela.

Sebevědomá Brňačka je přesvědčená, že její kamarádka nepřekousla skutečnost, že celou soutěž vyhrála. Navíc dívky rozděluje bývalý spoluhráč a Nelin úhlavní nepřítel Viktor Valenta zvaný Gino, který i v reálném životě chodí s Nikol.

Do sporu bývalých účastnic reality show se navíc vložila Nikolina matka Hana Trojanová. „Nemůže překousnout, že jsem porazila její dceru, a tak o mně na Facebooku šíří lži," říká Nela a jedním dechem dodává: „Psala o mně, že pokud mi pošle smskou hlas tolik pánů, kolik jsem v životě obšťastnila, tak to musím vyhrát. Zároveň mě obvinila z toho, že dělám escort, díky čemuž jsem si vydělala na vlastní auto a byt. To je ale nesmysl," říká Nela, která si podle svých slov na vše vydělala z provozu vlastní kavárny a finančních darů štědrých rodičů.

Zajímali jsem se také o názor Nikol. Ta nám celou věc potvrdila. „Je pravda, že naše kamarádství s Nelou nedopadlo a už se nestýkáme. Že se do celé věci vložila moje máma mě mrzí, ale já s tím nemám nic společného. To, co máma psala, je jen její věc a mě se to netýká. Je to její vystupování, ne moje," hájí se Nikol Trojanová.

Pro Slovákovou je velkým zklamáním, jak vše dopadlo a v kontaktu prý zůstává jen s bývalým televizním partnerem Rockym.

Reklama

Další články

Načítám