Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a televizní moderátorka Elisabetta Canalis, která je už třetím rokem partnerkou herce George Clooneyho (62), se stejně jako řada známých žen před ní svlékla do naha pro dobrou věc. Na pózování v kampani kývla ochranářům zvířat z organizace PETA. Při pohledu na její sexy tělo, které neprošlo žádnými korekcemi ve photoshopu, jistě bude Clooneymu nejeden muž závidět.

Dvaatřicetiletá Canalis se rozhodla podpořit novou kampaň největší organizace na ochranu zvířat na světě, jejímž cílem je prosazení etického zacházení se zvířaty a boj proti obchodu s kožešinami. Před Elisabettou se do podobného projektu s odhaleným tělem již dříve zapojily například Eva Mendes, Pamela Anderson (56), Khloe Kardashian, Christina Applegate či Alicia Silversone.

Svůdná Elisabetta původem z Itálie se na stranu ochranářů zvířat postavila již v útlém dětském věku po zhlédnutí drastického dokumentu. „Myslím, že tohle je nejlepší důvod být nahá v celém mém životě. Ještě když jsem byla dítě, sledovala jsem doma v televizi nějaký dokumentární film, kde lidé zabíjeli zvířata, bili je, topili a popravovali elektrickým proudem. Byla jsem v šoku a v tu chvíli jsem si říkala, že si nikdy v životě na sebe nevezmu kožešinu,“ řekla Canalis, která pózovala v kampani i s jedním ze svých psů.

Reklama

Další články

Načítám