Hlavní obsah
Článek

Úctyhodného umístění mezi nejlépe oblékanými ženami světa se dostalo teprve pětileté dceři Toma Cruise (61) a Katie Holmes (45) Suri. Magazín Glamour ji ve svém každoročním žebříčku zařadil na 21. místo. Až za ní se objevily takové módní ikony jako Keira Knightly či Sarah Jessica Parker.

Není žádným tajemstvím, že Suri je považována za nejlépe oblékané dítě hollywoodských hvězd. V jejím šatníku se nacházejí kousky z nejnovějších dětských kolekcí značek Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Burberry či Giorgio Armani. Malá parádnice se vyžívá především v nejrůznějších šatičkách, ale její outfity často oživují i výrazné boty. Právě kvůli nevhodné obuvi byli přitom její rodiče již několikrát kritizováni médii i lékaři, jelikož se Suri na veřejnosti několikrát objevila na lodičkách s několikacentimetrovým podpatkem, což pro vyvíjející se dětskou nohu není vůbec zdravé.

Suri se navíc pyšní takovými módními kousky, které by s přehledem mohla obléknout elegantní padesátnice. Pětiletá Cruise se totiž do triček s obrázky od Disneye rozhodně neobléká a naopak na svůj věk často volí velice decentní oblečení hodící se spíš pro starší ženy. Takový oděv pak také neváhá doplnit hodící se rtěnkou, rudou nevyjímaje. Její maminka Katie Holmes však již dříve uvedla, že právě takovou módu a styl má její dcera nejraději.

První příčku žebříčku nejlépe oblékaných žen světa podle časopisu Glamour obsadila představitelka Hermiony z Harryho Pottera Emma Watson, na druhé pozici se umístila zpěvačka Cheryl Cole, třetí je americká herečka Kristen Steward. Dále se umístily například zpěvačka Rihanna (36), jež obsadila šestou příčku, topmodelka Kate Moss (50) sedmou, Jennifer Aniston skončila jedenáctá a Victoria Beckham (49) patnáctá.

Reklama

Další články

Načítám