Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pouhých šestatřiceti letech vyhasl život nejstaršího syna herce Sylvestera Stallone (66). Sage Stallone, který si s otcem zahrál v pátém díle populární série Rocky, byl nalezen mrtvý ve svém domě v Los Angeles. Příčinou smrti je pravděpodobně předávkování léky na předpis, které byly v jeho domě nalezeny ve velkém množství, ale vyloučeny zatím nejsou ani drogy. Sage Stallone si měl navíc již tento víkend brát svou přítelkyni v Las Vegas.

Sage Stallone, který si v roce 1990 zahrál se svým otcem ve filmu Rocky V, kde rovněž ztvárnil jeho syna, podle slov svých přátel působil vyrovnaně, zdravě a bez náznaku depresí. Navíc se měl podle posledních informací tento víkend oženit, zatím tak nic nenasvědčuje jedné z prošetřovaných variant - sebevraždě. Podle serveru TMZ nyní koroner posuzuje, jak ke smrti došlo.

Sylvester Stallone, který se v té době nacházel na multižánrovém knižním veletrhu Comic Con v San Diegu, je ze smrti syna zdrcený. Tělo Sage Stallone bylo podle právníka Geirge Braunsteina nalezeno hospodyní, ale jeho přátelé a rodina prý o něm neslyšeli již několik dní. Podle nejčernějších odhadů tak může být mrtvý již týden.

„Sylvester Stallone je zdrcený ze smrti svého syna. Naše myšlenky nyní patří i jeho matce Sashe. Byl to velmi talentovaný a úžasný mladý muž. Jeho ztrátu budeme cítit napořád,“ uvedla mluvčí Sylvestera Stallone Michelle Bega.

Reklama

Další články

Načítám